Parse error: Unexpected token; token 3 expected in file '[inline]' on line 19 Otroški mini program: Hrovatin exotica

Otroški mini program za male zbiralčke

Malčki in malčice so rojeni zbiratelji. Slikice, nalepke in figurice raznih živali, nogometašev in pošasti jih spremljajo že od malih nog. Zbiranje rastlin - kaktusov, sukulent in živih kamenčkov pa naše malčke in malčice vrne k naravi in jim da čut za odgovornost in življenje.

Več kot 150 različnih vrst

Nenavadne oblike in presenetljivi vzorci bodo polepšali vaš dom, malčkom in malčicam pa razkrile ekstravagantnost in raznolikost rastlinskega sveta. Zaradi svoje majhnosti naj vas prostor ne skrbi. Podstavki s 5 ali 12 rastlinicami bodo pričarali simpatične nasade eksotike.

Nezahtevna vzgoja

Vzgoja kaktusov, sukulent in živih kamnov je v primerjavi z drugimi sobnimi rastlinami nezahtevna in tako primerna za najmlajše zbiralčke. Rastline postavite na svetel prostor na okenski polici ali balkonu. Vsak set rastlin vsebuje tudi merico za zalivanje s katero malčki in malčice enostavno in natančno zalijejo rastline – kot je naročeno v priloženih navodilih.

Brezplačni pripomočki za vzgojo

Čeprav rastejo kaktusi, sukulente in živi kamenčki počasi jih bo enkrat potrebno presaditi. V mini lončkih lahko ostanejo 3-4 leta, nato pa jih presadite v večje.
Lončke, etikete in mešanico zemlje vam za prvi podstavek 5 ali 12 rastlin podarimo popolnoma brezplačno! Pripomočke naročite tako, da na naš e-naslov info(at)hrovatin.com pošljite sliko svojih rastlin (velja samo mini program Hrovatin exotica v podstavkih za 5 ali 12 rastlin!), svoj e-naslov in naslov kamor naj pošljemo paket. Ob prevzemu boste plačali le poštnino. Seveda pa lahko paket prevzamete v Specializiranem centru za eksotične rastline na Jarnikovi 6 v Ljubljani – ne pozabite poslati e-pošto in se najaviti.

Pozor: Pravico do brezplačnih pripomočkov za vzgojo lahko uveljavite samo do 15. junija 2012!!!

Nagrada za zbiralčke

  • Ko zberete prvih 12 rastlinic boste prejeli kaktus star 4-6 let v vrednosti 8 EUR.
  • Ko zberete prvih 24 rastlinic boste prejeli kaktus star 8-12 let v vrednosti 16 EUR.

Za uveljavljanje nagrad nam na e-naslov info(at)hrovatin.com pošljite sliko vaših rastlinic (velja samo mini program Hrovatin exotica), vaš e-naslov in naslov kamor naj vam pošljemo nagrado. Ob prevzemu boste plačali le poštnino. Seveda pa lahko nagrado prevzamete v Specializiranem centru za eksotične rastline na Jarnikovi 6 v Ljubljani – ne pozabite poslati e-pošto in se najaviti.

Pozor: Nagrado lahko uveljavite samo do 15. junija 2012!!!

Katera rastlina je to?

Za vse smo poskrbeli. Obiščite spletno stran www.hrovatin.com/otroski-mini-program na kateri so vse vrste rastlin, ki jih nudimo v mini programu. Poleg slik, latinskih imen in drugih podrobnosti lahko na zemljevidu najdete domovino vsake rastline. Da bodo malčki in malčice veseli.

Internet Zalivalček

Pozabljivčki pa ne pozabite obiskati našega Internet Zalivalčka (www.zalivalcek.com), ki vas bo preko e-pošte ali SMS sporočil opozarjal kdaj zbirko zaliti, pršiti, gnojiti ali presaditi.

Ali ste vedeli?

  • Znano je, da rastline bolj ali manj absorbirajo negativna sevanja, ki so danes prisotna v vsakem stanovanju.
  • Z opazovanjem rastlin (pri sočnicah ali sukulentah listi venijo in spremenijo barvo) lahko nadzorujete zračno vlažnost v stanovanju, ki je potrebna za dobro počutje vaših otrok in seveda vas samih.
  • Kaktusi, sukulente in živi kamenčki lahko brez večjih težav zdržijo tudi nekaj tednov brez vode!
  • Vse o boleznih in škodljivcih rastlin si lahko preberete na spletni strani www.eksotika.si
  • Da je zbirka Hrovatin exotica na voljo na ogled v Arboretumu Volčji potok? Razstava obsega več kot 1000 eksotičnih rastlin.

Kje lahko kupim mini program?

Eksotika je eksotična, zato jo lahko vedno dobite na spletni strani www.eksotika.si. Vsi, ki potujete po Bežigradu v Ljubljani se oglasite v našem Specializiranem centru za eksotične rastline na Jarnikovi 6 (odprto od 15. marca do 15. oktobra).

Ob lepih dneh in predvsem ob koncu tedna, pa nas najdete v Arboretumu Voljčji potok, pred vhodom v park.