Parse error: Unexpected token; token 3 expected in file '[inline]' on line 10 Specializirani center za eksotične rastline: Hrovatin exotica

V specializiranem centru za eksotične rastline lahko kupite večino rastlin prikazanih na naših spletnih straneh, predvsem pa kaktuse, sukulente, žive kamne, tilandsije in bulbe.

30.12.2010

Večina rastlin, ki jih nudimo v našem centru so vzgojene doma iz lastnih ali kupljenih semen. Določeno količino novih vrst naberemo in enkrat letno pripeljemo iz drugih evropskih specializiranih vrtnarij. Pri nas so na enomesečnem opazovanju (karanteni), da se zaščitimo pred morebitnem vnosu škodlivcev in bolezni. Sledi presajanje v našo, porozno mešanico substrata in ko se ukoreninijo, nudimo v prodajo našim kupcem.

 

Vabimo vas k nakupu v naši spletni trgovini Eksotika.si v kateri je izbira še večja!

 

Specializirani center za eksotične rastline

Jarnikova 6

1000 Ljubljana

tel. 01 5342 710

m: 031 302 261

info@hrovatin.com

 

Delovni čas:

Letni čas: 9-18h

Zimski čas: 10-17h

Sobota: po predhodnem telefonskem dogovoru

Nedelja,prazniki: Zaprto


Zimski urnik Specializiranega centra za eksotične rastline
Obveščamo vas, da bo Specializirani center za eksotične rastline na Jarnikovi 6 v zimskem času od 1. oktobra do 15. marca zaprt za obiskovalce in ljubitelje eksotičnih rastlin. Povpraševanja in nakupi samo po predhodnem tel. dogovoru (031 302 261) ali po e-pošti (info(at)hrovatin.com)